Rezultat şoc la Mondialul din Brazilia! Spania a fost umilită de Olanda în primul meci din grupa B



Campioana în exerciţiu, Spania a fost umilită de Olanda în primul meci din grupa B. Ibericii au fost învinşi cu un neverosimil scor de 5-1.

Spaniolii au deschis scorul în minutul 27, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Olandezii au egalat la finalul primei reprize după gol fabulos reuşit de Robin Van Persie.

Batavii s-au dezlănţuit în partea a doua a meciului şi au înscris încă de patru ori. Mai întâi, Robben a făcut 2-1 în minutul 53, iar peste 10 minute Stefan de Vrij a înscris al treilea gol al olandezilor. "Portocala Mecanică" a continuat să atace, iar Robin Van Persie şi-a trecut în cont dubla după o greşeală a lui Iker Casillas. Robben a stabilit rezultatul final în minutul 80, reuşind un alt gol formidabil

Pentru prima oară în istoria Cupei Mondiale, deţinătoarea trofeului a început turneul final încasând cinci goluri. Spania nu a mai încasat 5 goluri într-un meci de Campionat Mondial de 64 de ani.

Într-un alt meci din grupa B, Chile a învins Australia cu scorul de 3-1. Pentru chilieni au marcat Alexis Sanchez, Jorge Valdivia şi Jean Beausejour. De partea cealaltă, golul australienilor a fost marcat de Tim Cahill.

În al doilea meci din grupa A, Mexic a învins Camerun cu 1-0 după golul marcat de Oribe Peralta în repriza secundă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑