Djokovic se impune la US Open: Liderul mondial a cucerit trofeul si va primi un cec de peste 3 milioane de dolari - VIDEO



014 сентября 2015

Novak Djokovic este din nou rege in America. Liderul mondial a cucerit aseara trofeul la US Open, dupa o finala de vis in fata lui Roger Federer. Sarbul va primi un cec de peste 3 milioane de dolari. Totodata cu victoria de aseara Djokovic a ajuns la cel de-al 10-lea titlu de Mare Slem din cariera.

 

Cei mai buni tenismani ai lumii Roder Federer si Novak Djokovic, au intrat cu intarziere aseara pe arena Artur Ashe, din cauza ploii. Totusi asteptarea a meritat, pentru ca a fost un adevarat spectacol in finala de la US Open. Djokovic a cazut in primul set atunci cand Federer a executat o scurta superba, insa sarbul si-a revenit si a castigat actul cu 6 la 4. In setul al doilea, Federer, chiar daca are 34 de ani, a alergat de la egal la egal cu liderul clasamentului mondial. Elvetianul a castigat setul cu 7 la 5 si a relansat finala de la US Open. 


In urmatoarele doua seturi desi Federer a avut un numar impresionant de mingi de break, insa Djokovic a jucat un tenis impecabil si s-a impus cu un dublu 6 la 4. El a castigat astfel partida dupa 3 ore si 23 de minute de joc.


Novak DJOKOVIC, CAMPION US OPEN: “Când am vazut că ultima minge a ieşit în afara terenului, abia atunci am reuşit să răsuflu uşurat. Acum voi încerca să mă bucur din plin de victorie. ”

 
Djokovic a cucerit astfel pentru a doua oara in cariera trofeul de la US Open si si-a trecut in palmares cel de-al 10-lea titlu de Grand Slam.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑