Inter Milano este lider solitar în Serie A TIM după cinci ani, în urma victoriei din derby



014 сентября 2015

 

**VIDEO** Inter Milano este lider solitar în Serie A TIM după cinci ani, în urma victoriei din derby

Inter Milano a câştigat cu 1-0 derby-ul cu AC Milan, datorită unui gol marcat în repriza a doua de Fredy Guarin, iar echipa antrenată de Roberto Mancini are punctaj maxim şi este lider solitar după primele trei etape din Serie A TIM.

Ultima oară când Inter s-a aflat singură pe primul loc în Italia a fost în sezonul 2010/11. Atunci, după patru etape, nerazzurri aveau 10 puncte, dar în runda a cincea au pierdut prima poziţie, după eşecul de pe terenul Romei (0-1).

La finalul acelei stagiuni, titlul a fost câştigat de AC Milan, în timp ce rivalii din oraş s-au mulţumit doar cu locul 2.

În acelaşi timp, din sezonul 2002/03 nu s-a mai întâmplat ca Inter să aibă punctaj maxim după primele trei etape, dar şi în acea ocazie a terminat campionatul doar pe locul 2, în spatele lui Juventus.

Mai mult decât atât, în cele nouă ocazii când Inter a câştigat toate meciurile în primele trei etape, a luat titlul o singură dată.

Totuşi, în ciuda tradiţiei nefavorabile, debutul slab de sezon al campioanei Juventus, care are doar un punct în trei etape, elevii lui Roberto Mancini pot fi consideraţi favoriţi în lupta pentru Scudetto. Tehnicianul nerazzurrilor încearcă, însă, să ţină entuziasmul în frâu.

"Nu suntem la 100%, dar pentru moment e totul bine. Deocamdată, clasamentul nu contează, Juventus e din întâmplare în acea poziţie, îşi va reveni. Mai avem un drum lung, foarte lung. Avem de lucrat foarte mult, nu mult", a declarat Mancini, la finalul partidei cu Milan.

Inter îşi poate consolida primul loc în Serie A TIM duminică, atunci când va juca în deplasare împotriva lui Chievo, o altă echipă neînvinsă în actualul sezon. Veronezii au remizat pe terenul lui Juventus şi sunt pe 2 în Italia, cu 7 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑