Gol Laban în preliminariile Euro 2016! Mijlocașul Astrei a marcat cu Țara Galilor



014 октября 2014

 

**VIDEO** Gol Laban în preliminariile Euro 2016! Mijlocașul Astrei a marcat cu Țara Galilor

În afara fotbaliștilor convocați la naționala României, Liga I are mai mulți reprezentanți în preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Printre aceștia se numără și mijlocașul Astrei Giurgiu, Vincent Laban, care, de naționalitate cipriotă, a fost convocat la lotul grecilor insulari pentru “dubla” cu Israel (1-2 la Nicosia) și reprezentativa Țării Galilor, ultimul meci disputându-se luni seară, la Cardiff.

Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, după ce au deschis scorul prin David Cotterill în minutul 13, pentru ca zece minute mai târziu să se distanțeze prin reușita lui Robson-Kanu, care a fost servit ideal de Gareth Bale.

Ciprioții n-au cedat însă, iar la pauză aveau să intre recuperând deja unul dintre goluri, tocmai prin fotbalistul echipei antrenate din aceste zile de ucraineanul Oleg Protasov: Vincent Laban a redus din diferență în minutul 36, după ce mingea centrată de el din lovitură liberă de pe partea dreaptă l-a indus în eroare pe portarul Wayne Hennessey (Crystal Palace) și s-a scurs în plasă pe colțul lung.

Acesta avea să fie însă și scorul final al meciului, cu toate că oaspeții au evoluat cu un om în plus încă din minutul 47, după ce Andy King (Leicester) a fost eliminat direct.  

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑