Suarez: "Totul se întâmplă cu un motiv și de asta voi debuta cu Real. M-am simțit străin la Trofeo Gamper"



014 октября 2014

 

**Suarez:**

Cu 11 zile înaintea datei la care îi expiră interdicția și la care ar putea debuta în mod oficial pentru Barcelona, uruguayanul Luis Suarez afirmă că "arde" de nerăbdare să reintre pe teren și crede că oportunitatea de a juca pentru prima dată în tricoul blaugrana împotriva lui Real Madrid este mâna destinului.

Primul meci oficial în care Suarez poate juca după suspendarea de 4 luni primită pentru că l-a mușcat pe Chiellini în timpul meciului Uruguay - Italia, de la CM 2014, va fi cel cu Real Madrid, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, 15 octombrie.

Sud-americanul a dezvăluit că cele 15 minute bifate pe teren în tricoul Barcelonei la Trofeul Joan Gamper l-au făcut să se simtă stingher, nicidecum ca un fotbalist care aparține de Barcelona.

"Am jucat 15 minute la Trofeo Joan Gamper, dar, sincer, m-am simțit ca un oaspete, nu ca un jucător al Barcelonei. E o uriașă coincidență, dar abia aștept experiența. Sunt genul de om care crede că lucurile se întâmplă pentru un motiv anume. Dintre celelalte 19 echipe din La Liga, eu voi reveni tocmai împotriva lui Real Madrid, pe Bernabeu. Trebuie să fie un motiv.", a declarat Luis Suarez, într-un interviu amplu acordat revistei oficiale a clubului catalan.

"Acum, ce am eu de făcut este să fiu alături de colegi, să îi încurajez și să aștept, fiindcă nu am altceva de făcut. Urăsc să mă simt atât de neputincios. Primele două luni au fost cele mai grele, pentru că nu mă simțeam ca un fotbalist. Întotdeauna e bine să îți ccepți greșelile, dar ceea ce m-a enervat a fost că nu mă mai simteam ca un profesionist, ca oricare alt muncitor sau cum se simte orice alt fotbalist. Asta m-a durut cel mai mult.", a mai spus atacantul cumpărat pentru 81 de milioane de euro în această vară.

Real Madrid - FC Barcelona se joacă sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite în timp REAL pe www.digisport.ro și pe teleffonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑