Philippe Gilbert a câştigat cea de-a patra ediţie a celei mai importante competiţii de ciclism din Asia



014 октября 2014
Foto: sports.yahoo.com

Philippe Gilbert a câştigat cea de-a patra ediţie a Turul Beijing-ului, una dintre cele mai importante competiţii de ciclism din Asia. Primul la finiş în ultima etapă a ajuns italianul Sacha Modolo.

Belgianul Philippe Gilbert a câştigat Turul Beijing-ului după ce s-a clasat pe primul loc în clasamentul competiţiei compuse din cinci etape. Ultima rundă a avut finişul la stadionul Olimpic, Bird's Nest, iar rutierul echipei BMC a ajuns la linia de sosire odată cu plutonul de bază. Acest rezultat a fost suficient pentru a-l devansa cu trei secunde pe irlandezul Dan Martin şi cu nouă secunde pe columbianul Esteban Chaves.

Ultima etapă a fost câştigată de italianul Sacha Modolo, care l-a întrecut la limită de Gregory Henderson, din Noua Zeelandă. Pe locul trei a încheiat etapa norvegianul Edvald Hagen.

Americanul Tyler Farrar a terminat pe primul loc în clasamentul de puncte. Titlul de cel mai bun tânăr i-a revenit olandezului Moreno Hofland, iar cel mai bun căţărător a fost desemnat polonezul Michal Golas. Pe primul loc în clasamentul pe echipe a terminat Orica Green Edge, din Australia. Turul Beijing-ului din acest an a ajuns la cea de-a patra ediţie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑