De ce le-a refuzat Griezmann pe Arsenal și PSG? "Eu aveam nevoie de Simeone"



014 октября 2014

De ce le-a refuzat Griezmann pe Arsenal și PSG? **

Atletico Madrid a făcut o campanie de achiziții inspirată în această vară, reușind să-i aducă pe Vicente Calderon pe Antoine Griezmann, Mario Mandzukic, Alessio Cerci sau Jan Oblak.

Întrebat de ce a ales campioana Spaniei, în locul unui club mai galonat și mai bogat de pe continent, francezul sosit de la Real Sociedad nu a ezitat în momentul răspunsului: motivul este Diego Simeone.

Grizamann (23 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai Franței la Cupa Mondială din Brazilia, a fost curtat insistent de Arsenal și PSG, dar a semnat în cele din urmă pe 6 ani cu Atletico, unde nu și-a câștigat încă postul de titular. Dar luptă cu toate puterile pentru asta!

"De ce am ales să rămân în Spania? Este campionatul meu, casa mea. Sunt fericit aici și Atletico este un club mare. Campionii au plătit pe mine 30 de milioane de euro, am vorbit cu șeful clubului la telefon. M-a motivat și m-a convins că Atletico mă dorește cu adevărat.

Știam că voi veni aici să învăț. De ce să fie ciudat că am refuzat Arsenal și PSG? Atletico încă este campioana Spaniei! Aveam nevoie de un asemenea club și de Diego Simeone, care mă ajută să progresez. El mereu cere intensitate la antrenament, iar acesta este stilul meu și-mi place", a declarat Griezmann într-un interviu acordat pentru France Football.

7 meciuri a jucat Griezmann în acest sezon, de 5 ori fiind titular. N-a marcat încă în Primera

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑