Decizia lui Iordănescu de a întineri naționala l-a ambiționat pe Alexandru Păun: ”E visul meu”



014 октября 2015

 

**VIDEO** Decizia lui Iordănescu de a întineri naționala l-a ambiționat pe Alexandru Păun: ”E visul meu”

Anghel Iordănescu a spus că vrea să întinerească lotul naţionalei până la Euro 2016, iar declaraţia selecţionerului l-a ambiţionat pe Alexandru Păun.

Alexandru Păun vrea să-și depună candidatura petnru un loc în lotul lui Iordănescu pentru Euro 2016. Jucătorul CFR-ului are trei goluri la naționala de tineret a României, în preliminariile Europeanului din 2017 și nu vrea să se oprească. La 20 de ani, Păun speră ca în viitorul apropiat să facă pasul spre prima reprezentativă.

Iordănescu a anunţat deja că îl monitorizează, mai ales după golul de generic marcat de atacant în deplasarea cu Armenia.

„Bineînțeles că mă gândesc la națională, dar mai am mult de muncă. Un turneu final... Cred că ăsta este visul meu, să joc la un turneu final și să fiu acolo ar însemna enorm pentru mine.

Cred că ar trebui să joc constant și evoluțiile mele să fie la fel, să fie bune la fiecare meci”, a declarat jucătorul lui CFR Cluj.

Mijlocașul de 20 de ani a spart gheața pentru CFR Cluj în returul sezonului trecut, acasă, cu Concordia Chiajna. În acest sezon, Păun a înscris un singur gol, cu Voluntari.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑