Gino Iorgulescu: "Le mulţumesc susţinătorilor şi le promit că voi fi un preşedinte deschis"



 

></p><p><strong>Gino Iorgulescu</strong> este noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce a câştigat, cu 11-7, alegerile în faţa lui Dumitru Dragomir (<span style=DETALII AICI).

Fostul şef de la FC Naţional a susţinut o conferinţă de presă, în care a comentat cele întâmplate în ultimele zile.

"„În această perioadă de 17 ani, Dumitru Dragomir a făcut un sediu al Ligii. A făcut lucruri bune. A ținut competiția sub control. Încercăm să preluăm ce a făcut bun și să îmbunătățim ceea ce a făcut mai puțin bun. Vreau să mulțumesc cluburilor și susținătorilor mei și am promis președinților că o să fiu un președinte deschis, cu care să poată lucra, să luăm deciziie împreună, pentru recredibilizarea fotbalului.

Am fost ocupat în ultimul timp, să merg în teritoriu, să conving președinții că sunt omul potrivit, și cred că am reușit, din moment ce m-au ales. Eu cunosc foarte multă lume în politic și vreau ca politicul să ne ajute de acum încolo, pentru facilități fiscale și în sport, în general. Vreau să ținem politicul aproape, pentru că fără politic nu putem ajuta sportul. Dar în campania mea nu s-a implicat politicul. Domnul Ponta era cu mine la FC Național în Consiliul de Administrație. E un om de calitate. Normal că s-a bucurat. Nu am știut de aseară că am să câștig, pentru că votul a fost astăzi.", a afirmat Gino Iorgulescu. 

"N-am simţit nicio presiune"

Noul şef de la LPF a afirmat că nu a avut emoţii înaintea alegerilor, deoarece presiunea era pe Dumitru Dragomir.

"Nu am făcut nimic ilegal că am luat masa cu premierul. De ce am luat masa cu președinții de cluburi aseară? Am învățat de la domnul Dragomir că trebuie să stau de vorbă cu toată lumea. Nu am nicio presiune. Presiunea nu era de partea mea, ci de partea domnului Dragomir. Eu am făcut fotbal de performanță și nu am câștigat toate meciurile, am mai și pierdut. Dacă pierdeam alegerile și acum, ținând cont de vârstă, nu mai încercam altă dată.", a declarat Gino Iorgulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑