Vlădoiu: "Jucătorii sunt foarte optimiști. Avem nevoie de gol în deplasare"



 

></p><p><strong>A rămas din ce în ce mai puțin până la startul primei partide din barajul pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Vineri seara, de la ora 21:45, România va da piept la Pireu, cu Grecia. </strong></p><p>În cursul dimineții de joi, naționala condusă de Victor Pițurcă a efectuat antrenamentul oficial, iar în timpul acestuia, fostul internațional Jean Vlădoiu a vorbit în exclusivitate pentru Digi Sport. </p><p>Actualul președinte al Fan Clubului echipei naționaled, organism înființat de FRF, consideră partida de vineri va fi una extrem de importantă în economia calificării, putând decide în mare parte echipa care va juca la Rio 2014. </p><p>De asemenea, Vlădoiu a dezvăluit că atmosfera din cadrul lotului tricolor este una foarte bună.</p><p><em><strong> a spus Vlădoiu, în cadrul emisiunii Fotbal Club. 

Fostul jucător al primei reprezentative a făcut o scurtă analiză a celor două loturi și a explicat importanța unui gol marcat de tricolori în partida de vineri seară, de pe Karaiskakis.

"Grecii se agață de orice minge pe întreaga durată a meciului, sunt arțăgoși. Noi avem jucători de viteză, precum Maxim sau Marica, jucători care pot face diferența, fotbaliști tehnici precum Torje, deci avem cu ce să dăm o replică bună.

Interesul este maxim, sper că suporterii vor fi răsplătiți cu o calificare. Ne-au susținut peste tot, atât deplasare și merită să le aducem o bucurie în suflet.

Când dai gol, șansele sunt fantastice. Avem nevoie, ar însemna foarte mult și sper să reușim", a declarat Jean Vlădoiu.  

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (deplasare) şi pe 19 noiembrie, ora 21:00 (acasă). Ambele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑