Scuderia Ferrari ţinteşte locul doi în clasamentul general al constructorilor



 

Scuderia Ferrari vrea să-şi salveze sezonul în Formula 1! Cu două etape de finalul Campionatului Mondial, Ferrari ocupă locul trei în clasamentul general al constructorilor. Oficialii echipei italiene spun că vor face tot posibilul în etapele din SUA şi Brazilia pentru a ajunge pe locul doi.

Scuderia italiană are cu 11 puncte mai puţine decât a doua clasată, Mercedes. Oficialii de la Ferrari consideră că echipa poate termina sezonul pe poziţia secundă.

"Este foarte important acest lucru şi suntem motivaţi. Dar nu putem spune că avem cea mai mare motivaţie. Asta deoarece de la începutul sezonului am avut un alt obiectiv. Acum suntem pe locul trei în clasamentul constructorilor. Cred că suntem în stare să ne clasăm pe poziţia secundă la finalul Campionatului Mondial", a declarat directorul sportiv al Ferrari, Massimo Rivola.

Următoarea etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc în SUA, pe circuitul de la Austin. Fernando Alonso, unul dintre piloţii Scuderiei Ferrari, a explicat însă faptul că circuitul reprezintă în continuare o provocare, întrucât primul viraj este la capătul unei zone de ascensiune destul de abrupte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑