Cruzeiro a câștigat campionatul în Brazilia, la zece ani de la ultimul titlu



 

></p><p><strong>Cruzeiro</strong> a câştigat al treilea titlu din istoria clubului, cu patru etape înainte de finalul sezonului din Brazilia. Formaţia din Belo Horizonte a învins-o cu 3-1 pe Vitoria, în etapa a 34-a, <span style=meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, şi a cucerit primul trofeu din 2003 încoace.

Cruzeiro a învins-o pe Vitoria în etapa a 34-a a campionatului din Brazilia cu 3-1 şi a devenit matematic campioană. Willian a deschis scorul inaintea pauzei, însă Dinei a egalat pentru gazde in minutul 51. Julio Baptista a refăcut avantajul echipei sale, dupa care Ricardo Goulart a stabilit scorul final al partidei care i-a adus lui Cruzeiro primul titlu după o pauză de un deceniu. Gruparea din Belo Horizonte are 74 de puncte cu patru etape înainte de final şi este urmată de Atletico Paranaense, 58 de puncte.

Gremio este pe locul trei în Brazilia după etapa a 34-a, în care a învins-o pe Vasco da Gama. După patru etape fără victorie, echipa din Porto Alegre s-a impus cu 1-0 pe propriul teren în faţa celor de la Vasco da Gama, într-un meci transmis de Digi Sport 2. Luiz Rhodolfo a marcat unicul gol al meciului în minutul 51.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑