Antrenamentul oficial al României. Piţurcă s-a decis: Maxim şi Tănase, titulari cu Grecia



 

></p><p>Cu doar o zi înaintea primului meci cu <strong>Grecia</strong>, de la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, <strong>Victor Piţurcă</strong> pare că a cristalizat primul 11 pe care îl va trimite în teren pe arena

Dacă la începutul săptămânii selecţionerul se gândea să mizeze pe serviciile lui Răzvan Cociş în linia de 3 din spatele unicului vârf, planurile s-au schimbat pe ultima sută de metri. Deşi mijlocaşul lui Hoverla este unul din preferaţii lui Piţurcă, mai ales pentru că face foarte bine şi faza defensivă, Cociş va lua loc pe banca de rezerve.

Conform ultimelor informaţii din Grecia, oferite de trimisul special Digi Sport, Dan Filoti, Victor Piţurcă va miza pe o formulă ofensivă. Astfel, în spatele vârfului - Ciprian Marica - selecţionerul va folosi o tripletă în care Maxim şi Tănase sunt bătuţi în cuie. Singurul semn de întrebare planează asupra lui Torje, care i-ar putea lăsa locul în primul 11 lui Bogdan Stancu.

În privinţa mijlocaşilor defensivi lucrurile sunt clare, Bourceanu şi Lazăr urmând a face pereche la centrul terenului. Situaţia este la fel de simplă şi în defensivă, acolo unde Măţel şi Raţ vor acoperi părţile laterale, în timp ce Gardoş şi Goian vor face cuplu în centrul apărării. Dacă lucrurile vor merge conform planului, Tătăruşanu, care se simte mult mai bine după problemele avute la spate, va fi titular. În cazul în care goalkeeperul Stelei nu va fi 100% apt, locul său va fi luat de Lobonţ.

Cum va arăta România cu Grecia: Tătăruşanu - Măţel, Gardoş, Goian, Raţ - Bourceanu, Lazăr - Torje (Stancu), Maxim, Tănase - Marica

Joi, tricolorii au susţinut antrenamentul oficial, pe terenul lui Olympiacos. Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

VIDEO Intervenţia lui Dan Filoti:

VIDEO Antrenamentul oficial al României:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑