Potaissa Turda - CSM Bucuresti 30-22. Cea mai grea înfrângere a sezonului pentru vicecampionii României



 

**VIDEO** Potaissa Turda - CSM Bucuresti 30-22. Cea mai grea înfrângere a sezonului pentru vicecampionii României

Pauza de 3 săptămâni din Liga Națională a fost de bun augur pentru Potaissa Turda (foto). Elevii lui Horațiu Gal a reușit un succes clar pe teren propriu în fața vicecampionilor de la CSM București, scor 30-22.

Echilibrul partidei s-a menținut până în minutul 20, atunci când Potaissa a câștigat un prim duel psihologic cu adversarii săi. Cu doi oameni în plus, CSM a ratat prin Milosevic restabilirea egalității, iar Potaissa a marcat la atacul următor (11-10). Până la pauză, gazdele și-au mărit avansul pe tabelă până la 17-13.

CSM nu a adus nimic nou în joc în partea secundă, iar Turda s-a apropiat ușor de victoria finală. Cu Pallag excelent în poartă și cu atacuri eficiente, Potaissa s-a impus la 8 goluri diferență și își menține șansele de accedere în play-off.

CSM a suferit cea mai grea înfrângere a sezonului înainte de o săptămână extrem de dificilă - miercuri joacă impotriva Stelei, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 18:00, iar duminica viitoare va disputa, acasă, manșa întâi cu spaniolii de la Frigorificos, în turul 3 al Cupei EHF, ultimul înainte de grupele competiției.

Sursa foto: facebook.com/potaissaturda

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑