Fai, aproape de prelungirea contractului cu Dinamo: ”Vreau să rămân, e bine pentru cariera mea”



014 декабря 2015

 

**VIDEO** Fai, aproape de prelungirea contractului cu Dinamo: ”Vreau să rămân, e bine pentru cariera mea”

Adus în urmă cu doi ani și jumătate la Dinamo, de la Union Douala, liber de contract, Collins Fai este aproape de prelungirea angajamentului cu ”câinii roșii”. Unul dintre jucătorii de bază ai lui Mircea Rednic, camerunezul are contractul actual scadent în vara anului viitor.

”Am vorbit cu președintele și sper să-mi prelungesc contractul. Sunt în negocieri cu conducerea în ceea ce privește viitorul meu la Dinamo. Momentan, sunt aici și rămân aici până la altă ofertă. Sunt la Dinamo și vreau să mai stau. Depinde de club, dacă mă dorește, dar eu vreau să rămân, îmi place aici”, a spus camerunezul, care, în perioada petrecută în Ștefan cel Mare, a prins și naționala țării sale:

„De când am venit la Dinamo am făcut pași mari, a fost bine pentru cariera mea și sper să reușesc mai multe”.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Astra, din sferturile de finală ale Cupei României, marți, 15 decembrie, de la ora 20:30, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”Sunt pregătit, e un meci foarte important pentru noi, pentru suporteri. Va fi foarte dificil, dar știm cât de mult contează Cupa pentru club și suporteri, iar noi vom da totul pentru a câștiga.

Astra are o echipă foarte bună, cu multe individualități, e peste Pandurii ca grup. Alibec e un jucător foarte bun la finalizare, la fel ca Budescu, au un atac foarte bun, dar, pentru mine, la ce calități au Essombe și Gnohere, îi prefer pe ei”, a mai spus fundașul de 23 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑