Erori pe bandă rulantă pentru Trapp! Germanul a comis gafa etapei din Franța



014 декабря 2015

 

**VIDEO** Erori pe bandă rulantă pentru Trapp! Germanul a comis gafa etapei din Franța

VIDEO PSG - Lyon 5-1. Etapa a 18-a în Ligue 1 a oferit o nouă demonstraţie de forţă a lui PSG, care traversează cel mai bun moment din istorie, fiind neînvinsă de 27 de meciuri în campionat.

Totuși, una dintre gafele rundei a fost făcută tot de un om al parizienilor. Portarul german Kevin Trapp, sosit în vară de la Eintracht Frankfurt, a greşit la golul lui Lyon şi este portarul cu cele mai multe erori din ligile europene de top.

Deși comite erori pe bandă rulantă, Kevin Trapp nu își simte amenințat postul, din moment ce Salvatore Sirigu a refuzat să apere în victoria parizienilor cu Șahtior, din UEFA Champions League, scor 2-0, italianul fiind decis să plece în pauza de iarnă.

Eroarea lui Trapp este concurată de cea a veteranului Remy Vercoutre. Fostul portar al lui Lyon este vinovat la golul primit de Caen la Rennes, care a obținut din această deplasare un punct (1-1).

Nici arbitrul Ben El Hadj nu a prins o zi bună. A contribuit decisiv la punctul obţinut de Toulouse la Nantes. Nu a acordat un penalty pentru "canari" la 1-0, iar în faza următoare nu a văzut henţul care a precedat golul lui Toulouse.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑