Ramos îi dă răspunsul lui Pique: ”Trebuia să ia exemplu de la Puyol, Xavi și Casillas. Ar fi evitat prostiile astea”



014 декабря 2015

 

Ramos îi dă răspunsul lui Pique: **”Trebuia să ia exemplu de la Puyol, Xavi și Casillas.** Ar fi evitat prostiile astea”

Sergio Ramos a vorbit, după înfrângerea cu Villarreal, despre ultimele clinciuri dintre Gerard Pique și jucătorii Realului și de schimburile de replici acide dintre jucătorii celor două rivale. Căpitanul ”galacticilor” i-a cerut colegului său din apărarea echipei naționale ”mai mult respect pentru Real Madrid”.

”Nu este cel mai bun moment să vorbesc despre asta, dar lui Pique, în calitate de căpitan al lui Real Madrid și al naționalei, îi cer respect pentru Real Madrid și pentru colegii săi de profesie. Lipsa de respect este inamicul unei atmosfere bune. Iar el a avut exemple bune, Xavi, Puyol sau Iker Casillas, de la care să învețe și ar fi evitat prostiile astea.

Nu comentez mai mult, pentru că îl admir pe Pique. Este colegul meu de la națională și, în afară de asta, orice altceva aș spune ar însemna o greșeală”, a declarat Ramos.

Ramos nu este primul jucător al Madridului care îi dă replica lui Pique. A mai făcut-o și Alvaro Arbeloa. "Pique pare obsedat de echipa noastră. O să îi dăm un răspuns pe măsură la momentul potrivit. Cred că într-o zi voi merge la un club de comedie și Pique va fi acolo, vorbind despre Real Madrid", a declarat Arbeloa, care și-a atras apoi ironiile fundașului catalan.

Arbeloa nu e un prieten, e un cunoscut”, a spus Pique, făcând un joc de cuvinte între cuvântul ”conocido” (cunoscut) și cuvântul con - jalon de antrenament, poreclă pe care și-a câștigat-o Arbeloa în sezoanele precedente la Real Madrid.

 

Piqué: " Arbeloa me dijo que era amigo, yo no me consideraría amigo, sino conocidos, cono...cido". https://t.co/9Ly3PMgzpA

Inițial, Pique se amuzase pe seama madrilenilor, după greșeala făcută în Cupă, cu Cadiz, când Real l-a folosit pe Cheryshev, deși rusul era suspendat. Fundașul catalan a publicat un mesaj pe contul său de Twitter, fără niciun cuvânt, doar cu un lung șir de emoticon-uri care râd cu lacrimi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑