EXCLUSIV Vali Năstase se apără după ce a fost acuzat de blat: "Voi merge în justiție!"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Vali Năstase se apără după ce a fost acuzat de blat:

Vali Năstase este unul dintre protagoniștii "dublei de coșmar" Dinamo - Lazio, din 2007. Acuzat că nu și-a apărat corect șansele în returul câștigat de italieni cu 3-1, fundașul neagă orice implicare în aranjarea meciului.

"Aceste persoane care au declarat acest lucru vor fi acționate în justiție. Vreau să se termine balamucul acesta că a fost blat. La mine nu a fost absolut nimeni, niciun conducător, niciun jucător. Nu a venit nimeni să spună: Vali, vrei sa le dăm meciul? Nu mai am cuvinte, vad că toți sar la gâtul meu. În primul rând, am jucat o echipă întreagă și nu am greșit decât la un singur gol", a spus fostul fundaș al lui Dinamo, într-un interviu oferit pentru Digi Sport.

"Greșeala mea a fost că m-am băgat la acel meci, pentru că nu eram apt sută la sută. Nu știu ce antrenor ... că spune domnul Rednic că a făcut un test cu mine. O fi făcut un test cu mine, dar eu aveam o vârstă la vremea respectivă, 33 de ani, la care nu poți să faci 2 antrenamente și să introduci pe teren un jucător de 33 de ani", a mai afirmat Vali Năstase.

Lucian Goian a jucat în meciul de la Roma și a ținut să-l apere pe Năstase. "Sunt discuții care nu își au rostul, e prea târziu și vreau să cred că totul s-a petrecut pe teren".

></p><p>În anul 2007, cu <strong>Mircea Rednic</strong> pe banca tehnică, Dinamo a fost aproape de o performanță extraordinară: calificarea în premieră în grupele UEFA Champions League.</p><p>După 1-1 pe terenul lui Lazio, roș-albii i-au condus pe italieni la București prin golul marcat de <strong>Bratu</strong>, însă formația din Roma a revenit în repriza secundă și s-a impus cu 3-1, izbutind o calificarea la un moment dat nesperată în cea mai importantă competiție europeană.</p><p>Desfășurarea ciudată a meciului a lăsat loc de interpretări. Momentul psihologic al partidei s-a petrecut imediat după pauză, atunci când <strong>Vali Năstase</strong> a comis un fault inexplicabil în careu, iar Rocchi egala din penalty. Dinamo a cedat complet după golul primit și a ratat cel mai important obiectiv al sezonului, în fața a peste 50.000 de suporteri.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑