7 rapidiști la vizita medicală! Doi jucători și-au plătit singuri testele, dar clubul a mai făcut o achiziție



 

**VIDEO** 7 rapidiști la vizita medicală! Doi jucători și-au plătit singuri testele, dar clubul a mai făcut o achiziție

Cristi Pustai a primit garanții că va avea un lot consistent la dispoziție în luna ianuarie, dar promisiunile șefilor Rapidului nu s-au materializat încă. La vizita medicală care a avut loc joi dimineață au fost prezenți doar 7 fotbaliști, restul absentând din motive obiective.

></p><p>Rapid a făcut prima vizită medicală pe 2015 la Chiajna, conducerea încercând astfel să economisească suma de bani pe care ar fi plătit-o suplimentar în București, la INMS (Institutul Național de Medicină Sportivă). La INMS au fost însă prezenți doi fotbaliști ai Rapidului, <strong>Daniel Pancu</strong> și <strong>Virgil Drăghia,</strong> care și-au plătit singur setul de analize! Aceștia s-au alăturat apoi lotului deplasat la Chiajna, la policlinica din localitate.</p><p>În mod normal, la vizita medicală ar fi trebuit să fie prezenți și alți jucători, învoiți de club. <strong>Mircea Bornescu</strong> va face analizele când se va întoarce din cantonamentul din Grecia, în vreme ce <span style=nou-achiziționatul Coimbra este încă în Portugalia, de unde se va întoarce cu bagajele.

></p><p>Există dubii în cazul unui alt lusitan, <strong>Rui Miguel</strong>, care de trei zile încoace le spune șefilor că se va întoarce în București. Deși conducerea a trimis în fiecare zi o mașină după el la aeroport, șoferul s-a întors de fiecare dată singur, deoarece Rui Miguel nu s-a aflat în vreuna din aeronave. Rapid va mai aștepta câteva zile revenirea mijlocașului în țară.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑