Meciul secolului în box! Manny Pacquiao și Floyd Mayweather se vor lupta la Las Vegas



 

Meciul secolului în box va avea loc în acest an. Agentul lui Manny Pacquiao a confirmat că lupta dintre filipinez şi Floyd Mayweather se va disputa pe 2 mai. Pacquiao este de acord să ia doar 40 de procente din onorariul acestui meci.

Partida de box dintre Floyd Mayweather, campion în cinci categorii de greutate, şi deţinătorul titlului în versiunea WBO, Manny Pacquiao va avea loc în cele din urmă.

Unul dintre agenţii filipinezului a declarat că cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi a rămas doar să fie semnat contractul.

În urma negocierilor, Mayweather ar urma să primească 60 la sută din onorariu care ar putea ajunge la suma de 200 de milioane de dolari, un record pentru boxul mondial.

Partida dintre cei doi ar urma să se dispute la Las Vegas, pe 2 mai. Meciul ar urma să fie transmis de canalele HBO şi Showtime care nu au mai colaborat în ultimii 13 ani, de la lupta dintre Lenox Lewis şi Mike Tyson.

Floyd Mayweather este neînvins în cariera sa, reuşind să câştige toate cele 47 de partide. De partea cealaltă, Manny Pacquiao a boxat în 64 de meciuri, având 57 de victorii, cinci înfrângeri, iar două lupte le-a încheiat la egalitate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑