Ramos, după ce l-a umplut de sânge pe Mandzukic: "N-am avut nicio intenţie de a-i face rău"



 

**Ramos, după ce l-a umplut de sânge pe Mandzukic:**

VIDEO Atletico - Real 0-0. În minutul 51 al partidei de pe Vicente Calderon, Sergio Ramos şi Mario Mandzukic au fost protagoniştii uneia dintre cele mai controversate faze ale duelului din turul sferturilor de finală din UEFA Champions League

După un duel la cap, vârful lui Atletico a căzut ca secerat şi în mai câteva secunde faţa i-a fost umplută de sânge. Reluările au arătat că, în săritură, Ramos l-a lovit cu cotul în faţă pe atacantul croat, căruia i-a provocat o puternică hemoragie. Centralul Milorad Mazic a lăsat jocul să continue, decizie care l-a scos din minţi pe Mandzukic.

Fundaşul Realului a comentat incidentul din partea a doua a meciului şi a subliniat că nu a avut nici cea mai mică intenţie de a-şi lovi adversarul.

"Nu vreau să intru prea mult în detalii, de aceea există arbitru pe teren. Uneori el vede ce se întâmplă, alteori interpretează greşit. E un moment al jocului în care mă ciocnesc cu Mandzukic, dar în nicio secundă nu am avut intenţia să-i fac rău.", a declarat Sergio Ramos.

Fundaşul Realului a tras şi concluziile după meciul de pe Calderon: "E păcat că nu am reuşit să fructificăm ocaziile pe care ni le-am creat. Calificarea se joacă. Trebuie să luăm părţile pozitive. Am văzut un Real Madrid care a jucat bine, iar în partea a doua aspectul fizic şi-a spus cuvântul şi a cântărit mai mult.".

VIDEO Ciocnirea dintre Mandzukic şi Ramos

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Real Madrid - Atletico Madrid se va disputa miercuri, 22 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑