Aroganța l-a costat scump pe Higuain, care a ratat 3 ocazii mari cu Dnepr: "A spus că se retrage dacă va pierde!"



 

**VIDEO** Aroganța l-a costat scump pe Higuain, care a ratat 3 ocazii mari cu Dnepr:

VIDEO Dnepr - Napoli 1-0. Ucrainenii au obținut o calificare nescontată în finala UEFA Europa League, pe care o vor disputa contra Sevillei, la Varșovia, ÎN DIRECT la Digi Sport. După manșa a doua a semifinalelor, fundașul lui Dnepr, Artem Fedetskyi (30 de ani), a dezvăluit un dialog pe care l-a purtat pe teren, înante de meci, cu golgheterul argentinian Gonzalo Higuain.

Conform declarațiilor lui Fedetskyi, Higuain ar fi spus că se va retrage din fotbal dacă Napoli nu va obține calificarea la Kiev! În tur fusese 1-1, după ce Dnepr a egalat în urma unei grave erori de arbitraj, prin Seleznyov. Același atacant a marcat unicul gol al manșei secunde.

"Înainte de meci, Higuain a spus că, dacă Napoli nu va câștiga, el se va retrage din fotbal. Acum va trebui să aștept să-și onoreze promisiunea. Oricine trebuie să-și asume responsabilitatea pentru lucrurile pe care le spune. Poate că el n-a crezut în valoarea noastră", a comentat ucraineanul Fedetskyi în presa locală, după care a făcut o dedicație specială:

"Visam la această finală! Sunt foarte fericit și mândru pentru orașul meu, pentru echipa mea, pentru țara mea. Această victorie o dedic soldaților noștri, care ne apără în război. Ei sunt adevărații noștri eroi", a mai spus apărătorul în vârstă de 30 de ani.

Higuain a luat în derâdere formația adversă, dar nu s-a lipit deloc de gol în Ucraina, deși a avut trei ocazii mari, pe care le puteți vedea mai jos:

Minutul 77 - Higuain a fost din nou la un pas de a înscrie, dar şutul său centrare, dintr-un unghi foarte închis, a fost respins de pe linia porţii de Douglas.

Minutul 28 - Argentinianul a reluat cu capul după o centrare a lui Ghoulam, dar portarul gazdelor a intervenit din nou excelent şi a respins în corner.

Minutul 8 - Şansă uriaşă pentru oaspeţi, care au ratat deschiderea scorului prin Higuain. Argentinianul a păcălit pasul la offside al ucrainenilor, dar nu l-a putut învinge pe Boyko.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑