Seară cu speranţe MARI: Patru echipe se vor duela pentru finala Euroligii de baschet



Foto: gamesradar.com

Totul este gata pentru cele mai importante meciuri din Final Four-ul Euroligii de baschet. Echipele au ajuns la Madrid, iar în această seară se vor duela în partidele din semifinale. ŢSKA Moscova se va duela cu Olympiakos Pireu, în timp ce Real Madrid va întâlni formaţia turcă Fenerbahce Istanbul. 

Startul din Final Four va fi dat de echipele ŢSKA Moscova şi Olympiacos Pireu. Gruparea rusă este considerată favorită în acest duel.

"Suntem mândri, în special eu şi restul membrilor echipei, că ŢSKA este prezentă din nou în Final Four, lucru care se întâmplă pentru a 12-a oară în 13 ani. Este o performanţă mare pentru această echipă", a spus antrenorul ŢSKA Dimitris Itoudis.

"Este o provocare mare pentru noi, indiferent ce s-a întâmplat în trecut. Ne vom concentra şi mai mult pentru acest duel", a zis antrenorul Olympiacos Giannis Sfairopoulos.

În cealaltă partidă, finalista din ultimii doi ani, Real Madrid se va duela cu Fenerbahce. Ibericii vor să obţină calificarea în ultimul act al competiţiei pentru a spăla din ruşinea echipei de fotbal care a fost eliminată de Juventus Torino din Liga Campionilor.

"Eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor este o mare dezamăgire pentru fanii noştri, aşa că asupra noastră este deja o dublă presiune. Suntem în Final Four. Toţi aşteaptă să obţinem o victorie în acest meci jucat acasă", a precizat căpitanul Real Madrid Felipe Reyes. 

De partea cealaltă, Fenerbahce îl are în lot pe Nemanja Bjelica care a fost declarat cel mai bun jucător al acestui sezon. Antrenorul grupării turce are o dilemă înaintea meciului cu Real.

"După această ceremonie voi avea o problemă mare, pentru că acest băiat a fost numit MVP-ul sezonului, iar eu am decis deja să încep partida fără el. Acum trebuie să văd cum procedez. Toată lumea va spune că sunt nebun, pentru că am în lot cel mai bun jucător, dar voi începe fără el", a declarat atrenorul Fenerbahce Zeljko Obradovic.

Semifinala dintre ŢSKA Moscova şi Olympiacos Pireu se va disputa de la ora 19, în timp ce Real se va duela cu Fenerbahce de la ora 21.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑