Sheriff vrea în grupele Ligii Campionilor! Fotbaliştii nici nu se gândesc la un eventual eşec cu Sutjeska



 

Cei de la Sheriff nici nu se gândesc la un eventual eşec cu Sutjeska. Campioana Moldovei a anunţat că obiectivul din acest sezon este calificarea în grupele Ligii Campionilor. "

Pentru asta, "viespile" trebuie să treacă de trei adversari. Antrenorul tiraspolenilor, Veaceslav Rusnac nici nu ia în calcul alt rezultat cu Sutjeska, pe care Sheriff a eliminat-o în sezonul trecut cu scorul general de 6-1.

"Conducerea clubului ne-a fixat un obiectiv clar - calificarea în grupele Ligii Campionilor. Este visul nostru şi vom face totul, posibilul şi imposibilul, ca să obţinem acest rezultat. Pentru asta am făcut transferuri şi, dacă aţi observat, am achiziţionat jucători cu experienţă în campionate puternice. Acum ne-a rămas doar să consolidăm echipa", a declarat antrenorul Veaceslav Rusnac.

În intersezon, lotul Sheriff-ului a fost completat de brazilienii Ligger Moreira, Thiago Galvao şi Leonel Olimpo, portarul argentinianul Matias Degra, columbianul Elkin Blanco, românul Andrei Mureşan, de moldovenii Maxim Antoniuc, Radu Gânsari şi foştii jucători ai echipei, Serghei Gheorghiev şi portarul Serghei Paşcenco.

În acelaşi timp, de la echipă au plecat mai mulţi jucători importanţi, cum ar fi căpitanul Miral Samardzic Djibril Paye, Kobi Moyal sau Valentin Furdui. Meciul tur din a doua rundă preliminară a Ligii Campionilor, dintre Sheriff şi Sutjeska , se va juca marţi, la Tiraspol, de la ora 20:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑