Baschetbalistul Jeremy Lin va juca la Los Angeles Lakers



 

Jeremy Lin continuă să promoveze baschetul în China. El a ajuns la Shanghai, imediat după ce a semnat un contract cu Los Angeles Lakers. Lin le-a oferit o lecţie de baschet elevilor de la o şcoală. 

După ce s-a transferat la Los Angeles Lakers, Jeremy Lin şi-a început un nou turneu prin China, în care promovează baschetul. Americanul de origine taiwaneză a ajuns la Shanghai, unde le-a oferit un master class copiilor de la o şcoală.

"De la început credeam că voi fi transferat la Philadelphia 76ers sau la o echipă din New York. De Los Angeles Lakers nici nu am auzit nimic din luna mai. Când mi-au spus că se interesează de mine, am rămas surprins", a spus Lin.

După o scurtă demonstraţie, Lin a vorbit despre transferul său la Los Angeles Lakers de la Houston Rockets.

Baschetbalistul în vârsta de 25 de ani a spus că a fost o surpriză pentru el faptul că a fost ofertat de formaţia din Los Angeles. Lin a declarat că a acceptat foarte uşor oferta, după doar o discuţie cu conducerea clubului.

Jeremy Lin mai are programat un turneu de promovare, în Taiwan, în perioada 17-21 iulie. În Liga Nord-Americană de baschet, Lin a mai jucat la Golden State Warriors şi New York Knicks.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑