Zimbru e de nerecunoscut! Dupa ce au impresionat in Europa, galben-verzii pierd constant in Divizia Nationala



015 сентября 2014

A impresionat si a fost la un pas de grupele Ligii Europa, dar acum se chinuie in campionat. Zimbru Chisinau este abia pe pozitia a saptea in Divizia Nationala, dupa o noua infrangere suferita aseara, 1 la 2 cu FC Costuleni.

 

Zimbru Chisinau a suferit ieri a doua infrangere din campionat, dupa ce a pierdut surprinzator de la FC Costuleni. Leii au marcat pe 1 la 0 in minutul 15 prin Veaceslav Sofroni.

 

Apoi Zimbru a fortat si a trecut de mai multe ori pe langa egalare, ca intr-un final sa si inscribe. A facut-o Anatolie Cheptine, in minutul 36.

 

In continuare galben verzii au controlat partida si au ratat din mai multe pozitii. Contrar cursului jocului, Costuleni a dat lovitura pe final de meci. In minutul 78, Carandasov a marcat pentru 2 la 1. Sfarsitul a fost unul incendiar. Zimbru a atacat in valuri, dar balonul nu dorea sa intre in poarta. Galben verzii au ratat din orice pozitie, au avut si doua bare, dar la final s-au vazut infranti. FC Costuleni a castigat cu 2 la 1 si a obtinut a doua victorie a sezonului.

 

Leii sunt pe locul 8 in Divizia Nationala cu 7 puncte, in timp ce Zimbru ocupa o pozitie mai sus, avand cu un punct mai mult. Lider in campionatul national, cu 17 puncte, a ramas Dacia Chisinau. Lupii galbeni au reusit tot ieri a cincea victorie, dupa ce a batut-o la limita in deplasare, cu 1 la 0 pe FC Academia. Singurul gol a fost marcat in minutul 29 de Ahmed Barakhoev.

 

Urmatoarea etapa a Diviziei Nationale se va desfasura pe 19 si 20 septembrie, cu meciul central dintre Milsami si Zimbru.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Zimbru Chisinau, divizia nationala, fc costuleni,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑