Tindem la o remiză cu Muntenegru



015 октября 2013

 

Selecţionerul Ion Caras vrea sa facă o figură frumoasă în ultimul său meci la cârma primei reprezentative. Acesta şi-a propus să obţină un rezultat de egalitate în ultima partidă a preliminariilor.

Toţi fotbaliştii sunt apţi de joc înaintea partidei de la Podgorica şi aşteaptă să încheie această campanie de calificări pe o notă pozitivă. Mulţi dintre jucătorii care vor ieşi astăzi pe teren nu vor mai prinde naţionala şi în preliminariile pentru Euro 2016.

O singură necunoscută mai este în această grupă. Cine va merge în Brazilia de pe primul loc şi cine va juca meciul de baraj. Deşi iniţial spunea că Ucraina va câştiga grupa, selecţionerul Ion Caras merge acum pe mâna Angliei.

Partida de la Podgorica nu a stârnit un mare interes în rândul muntenegrenilor, după ce naţionala ţării lor a ratat şansa de a prinde cel puţin locul de baraj. În tribune vor maximum 8000 de persoane, în conditiile în care capacitatea stadionului este de 12 mii. Meciul Muntenegru - Moldova se va juca de la ora 22.00, ora Chişinăului, iar trimisul Jurnal TV la Podgorica va aduce cele mai tari declaraţii în cadrul buletinelor noastre de ştiri. 
Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑