Halep a plecat cu gânduri mari la Turneul Campioanelor: "Voi da totul pe teren"



015 октября 2014

 

**VIDEO** Halep a plecat cu gânduri mari la Turneul Campioanelor:

Simona Halep şi-a revenit după accidentarea la coapsă şi este pregătită pentru participarea la Turneul Campioanelor, competiţie ce va fi săptămâna viitopare ÎN DIRECT la Digi Sport 2. "Mi-am dorit foarte mult să ajung la acest turneu şi voi da totul pe teren" a spus românca la plecarea spre Singapore.

Cea mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia WTA a plecat spre Singapore, unde va participa, în premieră, la Turneul Campioanelor. Românca a avut două săptămâni de repaus, din cauza unei accidentări la coapsă, care a obligat-o să abandoneze în sferturile de finală la Beijing.

"Mă simt foarte bine, m-am recuperat, am făcut tratament zilnic, ceea ce mi-a prins foarte bine și acum m-am antrenat full, nu am avut dureri, sunt pregătită și aștept cu nerăbdare să ajung acolo. Am emoții normale pentru că merg la un turneu și am emotii întotdeauna, dar sunt emoții pozitive, mi-am dorit foarte mult anul acesta să ajung la acest turneu, așa că voi încerca să mă bucur total pentru participarea mea acolo și să dau tot ce pot" a declarat Halep.

Abandonul de la Beijing a costat-o pe Halep şi locul în clasamentul mondial. Ea a coborât pe 3 şi nu va fi cap de serie la Singapore. Săptămâna viitoare va ajunge chiar a patra în lume. La Singapore, jucătoarea antrenată de Wim Fissette va fi repartizată fie în grupa Serenei Williams, fie în cea a Mariei Sharapova, jucătoare pe care nu le-a învins încă.

"Pentru mine nu este o chestiune foarte importantă locul pe care mă aflu în clasament, imi place doar să joc, să câștig meciuri cât mai multe și să câștig și titluri dacă se poate. Clasamentul nu cred că va conta atât de mult cât contează jocul pe care îl faci în timpul unui meci și ce poți să faci la un anumit turneu" a încheiat Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑