Titular în premieră în naționala Georgiei, Chanturia a dat două pase de gol și a avut o bară



015 октября 2014

 

**VIDEO** Titular în premieră în naționala Georgiei, Chanturia a dat două pase de gol și a avut o bară

Giorgi Chanturia are moralul excelent înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca împotriva lui Dinamo. Jucătorul în vârstă de 21 de ani, considerat un mare talent în Georgia, a impresionat la primul meci jucat ca titular pentru naționala mare a țării sale.

Fotbalistul echipei din Gruia a oferit două pase de gol în victoria obținută de Georgia cu Gibraltar, scor 3-0, în preliminariile Campionatului European din 2016.

În minutul 9, Chanturia a contribuit la golul de 1-0 al lui Gelashvili, iar apoi i-a oferit un assist și lui Kankava, jucătorul lui Dnepr stabilind rezultatul final în repriza secundă. În prima repriză, jucătorul lui CFR a fost aproape să și marcheze, însă șutul său s-a dus în bară.

Schimbat cu un sfert de oră înainte de final, Chanturia a bifat al doilea meci pentru naționala Georgiei, după ce a evoluat 10 minute în meciul pierdut de reprezentativa sa împotriva Scoției, scor 0-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI) meci în care Akaki Khubutia, fostul jucător al lui Gaz Metan, și-a introdus balonul în proprie poartă.

11 meciuri a jucat Chanturia pentru reprezentativa U21 a Georgiei

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑