LIVE &TEXT Steaua - ACS Poli Timișoara. Roș-albaștrii vor revanșa în fața lui Florin Marin



015 октября 2015

La debutul în Cupa Ligii, Steaua înfruntă ultima echipă în faţa căreia a cedat într-un meci oficial. Campionii vor revanşa în faţa lui Poli Timişoara şi calificarea în semifinale. Roş-albaştrii nu vor putea conta pe francezul Gregory Tade, accidentat la tendon în stagiul de pregătire de la Braşov.

”Este un trofeu pus în joc pe care noi ne dorim să-l câștigăm. În plus, suntem obligați de faptul că deținem acest trofeu.
Am făcut multe greșeli la Timișoara, dar sperăm ca ele să nu se mai repete. Băieții cred că au înțeles unde au greșit, pentru că am avut o analiză a jocului imediat a doua zi, plus că eu spun că lucrurile s-au pus deja la punct iar asta s-a văzut în următoarele partide ale noastre din campionat”, a completat Dică.

În urmă cu o lună, roş-albaştrii pierdeau pentru a treia oară în ultimele 13 luni contra unei adversare pregătite de Florin Marin. Înaintea eşecului de la Timişoara, Steaua cedase în sezonul trecut de două ori acasă, cu Gâlcă antrenor, în faţa Ceahlăului şi a Oţelului.

”Chiar vorbeam cu Mirel și sper să găsim antidotul de a-l bate pe Florin Marin. Sperăm să reușim acest lucru, de data aceasta, pentru că în ultimele trei meciuri nu am reușit să câștigăm contra echipelor pe care le-a antrenat dânsul.

Nu au fost echipe puternice din campionatul României, care să se lupte pentru titlu, dar eu sper ca acum noi să fim învingătorii”, a spus fostul mijlocaș din Ghencea.

ECHIPELE PROBABILE

Steaua: Fl. Niță - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - Kharja, L. Filip, N. Stanciu - Ad. Popa, Chipciu, Enceanu
Antrenor: Mirel Rădoi 

ACS Poli Timișoara: Kirschestein - Belu, Cânu, Scutaru, D. Popescu - Bărbuț, Ov. Popescu, Hernandez, Sarmov, D. Goga - Elek
Antrenor. Florin Marin 

 

Explicaţie coloane:
Minut - Se introduce minutul la care s-a întâmplat evenimentul
Cod
Eveniment
- Se utilizează următoarele prescurtări:


Echipă / Jucător - 1 sau 2 dacă evenimentul ţine de echipă, şi numărul echipei + numărul tricoului jucătorului dacă evenimentul ţine de un jucător al echipei. Se completează cu valoarea 0 dacă evenimentul nu ţine de o echipă sau de un jucător.

 

Configuraţie echipe:

Echipă 1

Jucători echipă:

Echipă 2

Jucători echipă:

 

Arbitraj

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑