Un alt jucător emblematic admite că Steaua şi-a pierdut identitatea: "E într-o plină transformare"



015 декабря 2015

 

**VIDEO** Un alt jucător emblematic admite că Steaua şi-a pierdut identitatea:

Scandalul legat de sigla Stelei este în continuare unul dintre cele mai disputate subiecte din fotbalul românesc. Conflictul dintre Becali şi Armată pare departe de a fi încheiat şi a dus la pierderea identităţii clubului, lucru recunoscut şi de Ladislau Boloni.

"Clubul Steaua este într-o plină transformare. Şi-a pierdut mult din identitatea pe care a avut-o. E adevărat că zilele pe care le trăim sunt mai grele decât cele din timpul în care eu jucam la Steaua.

Din păcate, cele două părţi nu au avut destulă forţă, destulă înţelegere, destulă capacitate de compromis să se înţeleagă. Păcat, pentru că se poate rupe un drum şi cine ştie când va mai continua acest drum", a recunoscut membrul Generaţiei 86, la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

STEAUA E NOMINALIZATĂ LA CATEGORIA CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ DIN 2015, GRAŢIE PERFORMANŢEI DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ (TOATE TROFEELE INTERNE). INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII 

Reacţia lui Boloni a venit după cea mult mai vehementă a lui Victor Piţurcă, venită cu 4 zile în urmă: "Când Steaua îşi va lua sigla înapoi şi va redeveni clubul Armatei, atunci mă va interesa ce se întâmplă acolo. Până atunci nu mă interesează.

Suporterii Stelei nu mai vin. Mă refer la cei adevărați. Păi ăsta e cel mai important lucru. Dacă ei nu vin la meciuri, e dovada că nu mai ești Steaua. Poate să câștige 200 de campionate, nu e Steaua, e zero", a spus noul antrenor al lui Al Ittihad, la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑