Bayern Munchen a fost învinsă în manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor



 

FC Porto a produs surpriza din manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor! Echipa lusitană a învins pe teren propriu Bayern Munchen cu scorul de 3-1.

Porto a început senzațional partida și în minutul 10 conducea deja cu 2-0. Ricardo Quaresma a deschis scorul în minutul 4, iar peste șase minute portughezul și-a trecut în cont dubla după o greșeală  în apărare a lui Dante.

În minutul 28, Bayern a reușit să reducă din diferență prin golul lui Thiago Alcantara, care a marcat după o centrare a lui Jerome Boateng. În repriza secundă, "dragonii" au fost mai periculoși în atac. Jackson Martinez a reușit să majoreze scorul la 3-1 în minutul 65.

În celălalt meci al serii, Barcelona a învins în deplasare PSG cu 3-1 și este cu un pas în semifinale. Neymar a deschis scorul în minutul 18, iar Luis Suarez a mărit avantajul echipei sale în partea a doua a meciului.

Uruguayanul s-a distrat cu defensiva parizienilor în minutul 67, după ce a driblat trei adversari și a punctat pentru 2-0. Peste zece minute, Suarez și-a trecut în cont dubla majorând scorul la 3-0.

PSG a marcat golul de onoare în minutul 82, atunci când Jeremy Mathieu a înscris în propria poartă. Meciurile retur vor avea loc pe 21 aprilie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑