Analiza lui Contra, ultimul marcator român în Derby della Madonnina. Inter - AC Milan e duminică



**VIDEO** Analiza lui Contra, ultimul marcator român în Derby della Madonnina. Inter - AC Milan e duminică

Derby della Madonnina, tradiţionalul duel între cele două echipe din Milano, îşi va consuma duminică episodul cu numărul 212. În Serie A, cele două formații s-au întâlnit de 161 de ori. Partida va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 3, de la ora 21:45, duminică 19 aprilie.

Fost jucător la AC Milan, Cosmin Contra a vorbit pentru presa din Italia despre experiența sa din Derby della Madonnina. Pe 21 octombrie 2001, cu Fathih Terim pe bancă, Contra a bifat primele sale minute în derby-ul orașului Milano.

A intrat după pauză în locul lui Demetrio Albertini și a schimbat cursul jocului. Mai întâi a înscris golul egalizator cu un șut în vinclu din afara careului, apoi a centrat decisiv pentru golul lui Inzaghi. Milan s-a impus în cele din urmă cu 4-2.

"Un derby rămâne derby și după 15 ani. E o exeperiență unică, pe care un jucător nu o uită niciodată. Eram conduși, marcase Ventola și am fost trimis în startul reprizei secunde. Am marcat și televiziunile au spus atunci că mingea a atins peste 130 de kilometri pe oră. A doua zi la Milanello fanii îmi strigau numele și am fost foarte fericit" și-a amintit Contra.

VIDEO CU GOLUL LUI CONTRA

În 2015, cu Inzaghi pe bancă, Milan e pe locul 9 în clasament și are șanse mici să mai prindă un loc de cupă europeană la finalul stagiunii. "Nu poate fi nimeni sigur că lucrurile ar fi mers altfel cu un antrenor mai experimentat. Nu e de ajuns să pui pe cineva anume pe bancă pentru a avea rezultate.

Pippo a avut și foarte mult ghinion. Este un nume mare în istoria Milanului și trebuie să i se dea încredere și pe viitor. Depinde însă și de obiectivele clubului" a declarat Contra.

"Meciul de duminică va fi unul deschis. În aceste dueluri formația gazdă are un mic avantaj însă de această dată cred că lucrurile vor arăta diferit pentru că niciuna dintre echipe nu traversează un sezon prea bun. Menez este punctul forte al Milanului. A avut un sezon foarte bun. Voi încerca să văd partida, însă va fi dificil din cauza diferenței de fus orar" a mai spus fostul fundaș al Milanului.

Cotra a mărturisit că și-ar dori să revină într-o zi la AC Milan, bineînțeles din postura de antrenor. Ca jucător a stat doar un an, timp în care a bifat 44 de partide și a marcat 4 goluri. "Bineînțeles că mi-aș dori să pregătesc o echipă mare. Să fiu antrenorul lui Milan e unul din visurile mele".

Inter - AC Milan se joacă duminică, 19 aprilie, de la ora 21:45 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑