Hamroun a fost dat exemplu de Rădoi, după victoria cu Trencin: ”Asta trebuia să facem de la început!”



 

**VIDEO** Hamroun a fost dat exemplu de Rădoi, după victoria cu Trencin: ”Asta trebuia să facem de la început!”

AS Trencin - Steaua 0-2. Roș-albaștrii au obținut, marți seară la Zilina, prima victorie a sezonului și au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.

Evoluția din repriza a doua a mai șters din impresia proastă pe care Steaua a lăsat-o până acum în mandatul lui Mirel Rădoi. Unul dintre fotbaliștii care a schimbat în bine jocul roș-albaștrilor în Slovacia a fost Jugurtha Hamroun. Introdus în locul lui Chipciu, algerianul a scos lovitura liberă din care Stanciu a deschis scorul, după care a stabilit scorul final din pasa lui Adi Popa.

Rădoi a rămas impresionat de atitudinea pe care a avut-o jucătorul venit de la Oțelul, precum și de plusurile pe care acesta le-a adus în jocul bucureștenilor.

”Ceea ce el a arătat, asta trebuia să facem de la începutul jocului. Să ținem un pic mai mult de minge, să încercăm să intrăm în combinații, să profităm de spațiile pe care ni le-au dat”, a spus Rădoi.

Vizibil emoționat, Hamroun a povestit ce i-a spus Rădoi înainte de meci, dar și faptul că nu s-a dat deloc la o parte, chiar dacă nu este 100% pregătit.

”Am vorbit cu antreborul înainte de meci și mi-a spus că va avea nevoie de mine. I-am spus că nu sunt fizic pregătit la capacitate maximă, dar că sunt gata să lupt pentru echipă. Cred că a fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea”, a spus și Hamroun.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑