Conducerea roș-albilor a anunțat ce jucători vor mai fi achiziționați: ”Ăsta este targetul lui Dinamo!”



 

**VIDEO** Conducerea roș-albilor a anunțat ce jucători vor mai fi achiziționați: ”Ăsta este targetul lui Dinamo!”

Dinamo a transferat nouă jucători în această pauză competițională, dar campania de achiziții este departe de a fi finalizată. Oficialii roș-albilor anunță că la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” va mai aduce trei fotbaliști, peste media din întrecerea internă.

Roș-albii vor aborda și a doua etapă a Ligii 1, contra celor de la CSU Craiova, vineri, 17 iulie, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, fără atacantul mult dorit.

”Ne mai trebuie un fundaș stânga din multe motive. În primul rând, pentru că acolo stîm într-un singur jucător. Apoi, ne mai dorim doi atacanți pentru că un club de talia lui Dinamo are nevoie de un lot valoros dar și numeric. Ăsta este targetul lui Dinamo, jucători care să fie peste media campionatului”, a spus Dinu Gheorghe, președintele ”câinilor”.

Dinamo - CSU Craiova, unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a doua din Liga 1, este programat vineri, 17 iulie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite, într-un format LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro, precum și pe digisport.ro.

Cum Marius Alexe le-a comunicat șefilor că vrea să plece și nu mai pare concentrat la meciurile lui Dinamo, motiv pentru care a pierdut și banderola de căpitan, Rednic se pare că va miza pentru partida cu oltenii pe Aliosa Vojnovic în poziția de vârf împins.

Dinu Gheorghe a mai spus, printre altele, și faptul că Hamroun, noul idol al Stelei, a fost în vizorul lui Dinamo, dar că nu a fost considerat suficient de bun pentru a și fi transferat.

”Nu ne pare rău că nu l-am transferat pe Hamroun. A fost o discuție la un moment dat, dar avem jucători pe poziția aceea, nu suntem descoperiți”, a conchis Dinu ”Vamă”.

Jucătorii transferați de Dinamo în această pauză competițională:

Fabian Himcinschi (liber)
Van Haaren (liber)
Cerniauskas (liber)
Feussi (ASA Târgu Mureș)
Vojnovic (NK Osijek)
Miha Mevlja (liber)
Laurențiu Corbu (Urban Titu)
Abraham (Oțelul)
Starokin (Lokomotiv Sofia)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑