Luis Suarez a efectuat primul antrenament cu noii săi coechipieri de la FC Barcelona



016 августа 2014

 

Luis Suarez a efectuat primul antrenament cu noii săi coechipieri. Atacantul uruguayan s-a pregătit alături de celelalte vedete ale formaţiei FC Barcelona, Xavi, Neymar şi Messi.

"A fost dificil pentru că eram într-o situaţie ciudată. Am fost sancţionat pentru o greşeală, dar mi-am cerut scuze. Acum e timpul să uit de ceea ce s-a întâmplat şi să las totul în urmă. Acum mă gândesc la viitor și la faptul că sunt la acest club mare, pentru că am visat mereu să ajung aici", a spus fotbalistul.

Jucătorul Barcelonei a primit o suspendare de nouă meciuri la echipa națională, după ce l-a mușcat pe italianul Giorgio Chiellini în timpul meciului Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial, și a primit 4 luni interdicție de a participa la orice activitate fotbalistică organizată.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a menţinut suspendarea, însă i-a permis să se antreneze cu FC Barcelona, echipa care l-a transferat în această vară de la Liverpool.

Suarez va putea debuta pentru Barcelona doar pe 26 octombrie. Oficialii Barcelonei îl vor prezenta oficial pe fotbalistul uruguayan luni seara. Până acum, catalanii nu au putut face acest lucru din cauza faptului că Suarez nu avea voie să ia parte la nici o activitate legată de fotbal şi nici chiar să se apropie de stadion.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑