Meci de vis în România. CFR Cluj a umilit cu 7 la 2 Oţelul Galaţi reuşind scorul campionatului



016 октября 2013

 

08.10.2013 21:30

În urma acestei victorii CFR a urcat 5 poziţii în clasament. CFR a avut nevoie de 6 minute pentru a deschide scorul. Robert Maah a dat start spectacolului printr-un gol marcat din off-side.



Gazdele conduceau deja cu 4 la 0 pînă la pauză după reuşitele lui Ogbu şi Cadu, iar Maah şi-a trecut în cont dubla.


După pauză Ogbu a continuat dezastrul pentru Oţelul reuşind să înscrie pentru 5 la 0, iar 2 minute mai târziu oaspeţii au redus din handicap prin Henrique. La mijlocul reprizei secunde Gabionetta şi Ogbu au făcut 7 la 1 după 2 goluri în doar 2 minute, iar scorul final a fost stabilit de Henrique cu 5 minute înainte de finalul partidei.


În urma acestei victorii CFR a urcat pe locul 9 în campionat cu 13 puncte după 10 etape. Lider în România este Steaua cu 22 de puncte dar şi 2 meciuri mai puţin disputate. Dacă nu au probleme în campionat, în Liga Campionilor Steaua este pe ultimul loc în grupa E fără punct acumulat şi gol marcat. Steaua va juca pe 22 octombrie la Bucureşti cu FC Basel. Partida va începe de la ora 21 şi 45 şi va fi transmisă în direct de 2 Plus. În aceeaşi seară Canal 3 va difuza confruntarea dintre AC Milan şi Barcelona.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑