Virusul Ebola afectează şi fotbalul. Oficialii Federaţiei din Maroc AU REFUZAT să organizeze Cupa Africii



016 октября 2014
Foto: moroccoworldnews.com

Federaţia marocană de fotbal a refuzat să organizeze Cupa Africii pe Naţiuni din 2015, după ce forul marocan s-a temut de epidemia de Ebola care a infectat continentul african. Asta în ciuda faptului că până în acest moment nu s-a confirmat niciun caz posibil de Ebola în Maroc.

Potrivit presei internaţionale, Federaţia Marocană de fotbal a oferit alternative Confederaţiei Africane de Fotbal pentru buna desfăşurare a turneului final care este programat în perioada 17 ianuarie - 8 februarie 2015. Printre propuneri este şi amânarea turneului pentru anul 2016 sau 2017. Însă oficialii Confederaţiei Africane au anunţat că turneul nu va fi amânat pentru că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum.

După ce marocanii au renunţat la organizarea competiţiei, favorită la organizarea turneului va fi Africa de Sud, care are deja infrastructura bine dezvoltată, după Mondialul din 2010. O altă candidată la organizarea Cupei Africii este Sudanul, care şi-a anunţat intenţia de a organiza turneul final de la începutul anului viitor.

Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 9 000 persoane sunt infectate cu Ebola începând din luna martie, dintre care peste 4 mii au decedat, majoritatea în vestul Africii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑