Şahtior Doneţk a încheiat cu dreptul prima jumătate a Campionatului Ucrainei



016 декабря 2013

 

04.12.2013 22:20

Echipa antrenată de Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon a învins aseară, cu 1 la 0, Cernomoreţ Odesa. Minerii sunt lideri în clasament, având în spate marea rivală, Dinamo Kiev.

După victoria cu 3 la 1 în Supercupă, meciul de la Odesa nu a fost deloc uşor de această dată pentru Şahtior Doneţk. Cernomoreţ le-a dat minerilor o replică dârză şi a ratat câteva ocazii bune de a marca. Şi campioana Ucrainei a irosit şanse, dar a reuşit să înscrie în minutul 44, prin brazilianul Liuz Adriano. În repriza a doua, Cernomoreţ ar fi putut egala, însă Alexei Antonov nu a ajuns puţin la minge.

Şahtior a câştigat cu 1 la 0 şi este pe primul loc în campionatul ucrainean. Elevii lui Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon au cu 5 puncte mai mult decât rivala de moarte, Dinamo Kiev. Ultimul meci din acest an Şahtior îl va disputa marţi, 10 decembrie, cu Manchester United în Liga Campionilor. Partida va fi transimtă în direct de Canal 3 cu începere de la ora 21 şi 45 de minute. Tot aseară Lille a învins cu 1 la 0 Olympique Marseille în Campionatul Franţei. Singurul gol a fost înscris de Roux în prelungiri. În urma acestui succes Lille a urcat pe locul 2 în clasament şi este cu un punct în spatele celor de la Paris Saint-Germain.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑