Tadici îşi pune elevele la zid: "Nu mă ascund, dar nu ştiu ce poate să facă antrenorul"



016 декабря 2013

 

></p><p>Evoluţia tricolorelor în meciul cu <strong>Polonia</strong> l-a supărat rău pe <strong>Gheorghe Tadici</strong>. <em><strong>, a acuzat selecţionerul României, dupa eliminarea de la Campionatul Mondial.

Seleţionerul a fost deranjat în special de atitudinea handbalistelor tinere. Deşi a condus mai bine de 50 de minute, România a pierdut la o diferenţă de două goluri, 29-31.

"Chiar dacă eşti jucătoare tânără, eşti jucătoare de Liga Naţională, jucătoare care deja baţi la porţile afirmării şi despre asta este vorba. Sunt tinere, este adevărat, dar nu scuză faptul că nu au dorinţa de a lupta", a declarat Gheorghe Tadici.

Selecţionerul şi-a asumat şi el responsabilitatea pentru eliminarea României de la Mondiale, dar nu va pleca de la lot. Numit pe banca tehnică a naţionalei feminine în iunie 2012, Tadici are ca obiectiv calificarea echipei la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Îmi asum şi acum răspunderea, e normal. Sunt solidar cu ele şi responsabilitatea îmi aparţine mie. Nu vreau să mă ascund, însă nu ştiu cam ce poate să facă antrenorul. Totuşi, poate găsesc pe cineva care îmi spune ce poate să facă antrenorul când ai 20 de situaţii de 6 metri şi marchezi atât cât ai marcat", a încheiat Tadici.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑