Faze controversate în meciurile granzilor. Decid arbitrii campioana în Spania?



016 декабря 2013

 

><br><strong></strong></p><p><strong>Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid duc o luptă în 3 pentru titlu în Spania și, după 16 etape, catalanii sunt lideri, la egalitate cu formația lui Simeone și la 5 lungimi în fața rivalilor de pe Bernabeu.</strong></p><p>Înaintea rundei a 16-a, <strong>Real Madrid</strong> avea de recuperat doar 3 puncte, dar echipa lui <strong>Ancelotti</strong> a remizat, surprinzător, 2-2, la <strong>Pamplona</strong> (<a href=VIDEO AICI) în timp ce gruparea de pe Camp Nou a câștigat cu 2-1 disputa cu Villarreal (VIDEO AICI). La fel ca și în Liga 1 (DETALII AICI), arbitrajul a iscat numeroase controverse în Primera Division.

Pe rând, "galacticii și extratereștrii" au arătat cu degetul în direcția rivalilor afirmând că beneficiază de ajutorul "oamenilor în negru". La fel s-a întâmplat și în ultima rundă din La Liga.

La 1-0 pentru Osasuna, Modric a fost faultat clar în careu de Alejandro Arribas, dar centralul a lăsat jocul să continue. Formația din Pamplona și-a mărit avansul 20 de minute mai târziu și Real n-a obținut decât un punct pe terenul Osasunei, după reușitele din partea secundă, semnate de Isco și Pepe.

De partea cealaltă, pe Camp Nou, Barcelona a deschis scorul cu Villarreal dintr-un penalty acordat destul de ușor de centralul partidei. În minutul 30, Jordi Alba a vrut să trimită din prima în careu și mingea l-a lovit în mână pe Mario, iar arbitrul a indicat punctul cu var. Neymar a marcat iar Barca s-a impus în cele din urmă cu 2-1 și acum are un avans de 5 puncte în fața rivalilor de pe Bernabeu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑