Tavria (Ucraina) - Dacia: caseta tehnică



017 февраля 2014
/><br /><p>Meciul de verificare «Tavria» - «Dacia» a fost oprit în minutul 63 la scorul de 1:1. Din cauza ploii abundente disputarea partidei a fost imposibilă.</p>  <p>În prima repriză superioritatea au avut-o discipolii lui Dejan Vukicevic, care din primele minute au apelat la un pressing care i-a suprins pe jucătorii «Tavriei». La mijlocul primei reprize în urma unui atac Maxim Mihaliov a şutat de două ori, dar portarul ucrainenilor a apărat. Totuşi spre finalul primelor 45 de minute «dacii» au dat lovitura: Mihaliov a centrat de pe flanc în urma unui corner, iar căpitanul echipei Veaceslav Posmac s-a aflat la finalizare.</p>  <p>În repriza secundă condiţiile meteo s-au înrăutăţit, iar terenul de fotbal părea un bazin unde se poate practica polo. În ciuda condiţiilor rele de joc, fotbaliştii chişinăuieni au fost mult mai periculoşi decât adversarii. În minutul 53, Ahmet Barahoev a şutat de la 25 de metri, dar portarul echipei din Crimeea a deviat mingea în corner. Peste 5 minute arbitrul întâlnirii putea să acorde penalty la un fault asupra lui Barahoev, ceea ce nu s-a întâmplat.</p>  <p>În minutul 62, când ambele echipe erau de acord să fie oprită confruntarea, «Tavria» se afla în ofensivă şi după toate legile sportului rege, arbitrul a lăsat faza să continue care s-a încheiat cu o lovitură liberă, din care şi s-a marcat un gol absurd în poarta lui Eugen Matiughin.</p>  <p>Vă propunem spre atenţie datele de protocol ale meciului amical «Tavria» - «Dacia» (1:1).</p>  <h3 class=Tavria (Ucraina) - Dacia 1:1 (0:1)

Goluri: Posmac, 43 - 0:1, jucător Tavria, 63 - 1:1

Dacia: Matiughin, Posmac, Mamah, Lapuşenkom, Jardan, Soppo, Barahoev, Mihaliov, Krkotic, Dragovozov, (jucător aflat în probe, 55), Kamara (Bejan, 8 (jucător aflat în probe, 46)

14 februarie. Turcia, Belek. Terenul complexului sportiv al hotelului «Soho Beach»

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 4-6, şuturi spre poartă - 2-3, cornere - 2-7, offside-uri - 1-4, faulturi - 7-10.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑