«Dacia» a prelungit contractele cu Matiughin şi Mihaliov



017 февраля 2014
/><br /><p>Astăzi clubul de fotbal «Dacia» a prelungit contractele cu portarul <span class=Eugen Matiughin şi mijlocaşul Maxim Mihaliov. Ambele contracte sunt valabile pe o perioadă de trei ani.

Matiughin, în vârstă de 32 de ani a venit la «Dacia» în anul 2008 şi din primii ani a devenit unul din liderii echipei. Experimentatul portar a fost timp îndelungat căpitanul «dacilor». Matiughin are la activ 93 de meciuri în tricoul «lupilor galbeni» în Divizia Naţională.

Mihaliov, în vârstă de 27 de ani evoluează pentru «Dacia» din sezonul 2010/2011. Mijlocaşul a disputat 73 de meciuri în prima ligă şi a marcat 17 goluri pentru «lupii galbeni».

Decizia de a prelungi contractele cu Mihaliov şi Matiughin a fost comentată de preşedintele FC «Dacia», Adlan Şişhanov:

- Nu este un secret pentru nimeni că între mine, Eugen şi Maxim au fost divergenţe. Sunt o persoană irascibilă şi la nervi pot spune multe cuvinte la adresa oricărui om. Astăzi ne-am aşezat şi am discutat fără nici o supărare, ca nişte bărbaţi adevăraţi. După ce am discutat am ajuns la o decizie pe care eu o consider corectă. Conflictul dintre noi a dispărut şi sunt fericit că Mihaliov şi Matiughin vor apăra în continuare culorile «galben-albastre» ale clubului.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑