Dacia - Ujpest (Ungaria): caseta tehnică



017 февраля 2014
/><br /><p>«Dacia» Chişinău a suferit prima înfrângere în cantonamentul din Turcia în faţa clubulul ungar «Ujpest».</p>  <p>«Dacii» au început din primele minute să asalteze poarta echipei care are 20 de titluri de campioană în Ungaria. Apărarea adversarului însă a rezistat presiunilor, ce-i drept a avut şi noroc după ce mingea a lovit bara. În minutul 13, Mihaliov a fost ghinionistul după o lovitură liberă executată. Aproape de finalul primei reprize Barahoev a şutat de la mică distanţă dar şi de această dată bara i-a salvat pe cei de la «Ujpest».</p>  <p>Până la pauză tactica de ofensivă a «Dacie» s-a transformat în atac poziţional şi fotbaliştii lui «Ujpest» mult timp au petrecut în jumătatea lor de teren. În rezultat după primele 45 de minute tabela arăta o remiză albă, scor 0-0.</p>  <p>În repriza secundă imaginea jocului a fost aceeaşi: «Dacia» a atacat, creându-şi ocazii, iar «Ujpest» s-a apărat şi până la mijlocul reprizei secunde nici nu s-a gândit la vreo fază ofensivă. După o oră de joc «galben-albaştrii» au iniţiat un atac în forţă şi Ahmet Barahoev i-a pasat decisiv unui jucător aflat în probe, care cu un şut a deschis scorul.</p>  <p>Părea că în continuare discipolii lui Dejan Vukicevic îşi vor majora avantajul, după o serie de lovituri periculoase. Dar, de fapt, în minutul 75 «Ujpest» a restabilit egalitatea, iar peste 5 minute o nesincronizare în joc a lui Posmc şi Moşneaga a dus spre un autogol. Până la fluierul final al arbitrului au rămas 10 minute, care nu au jost îndeajuns pentru ca echipa noastră să revină şi să evite această tristă înfrângere.</p>  <p>«Ujpest» a obţinut victoria cu scorul de 2:1, iar «Dacia» a cedat într-un meci pe care l-a controlat la toate capitolele...</p>  <h3 class=Dacia - Ujpest (Ungaria) 1:2 (0:0)

Goluri: jucător aflat în probe, 60 - 1:0, jucător FC Ujpest, 75 - 1:1, Posmac, 80 (a/g) - 1:2

Dacia: Moşneaga, Posmac, Mamah, Lapuşenko, Ogada, Soppo, Barahoev, (Stoleru, 64), Mihaliov, Kamara, G. Orbu (jucător aflat în probe, 46 (jucător aflat în probe, 71), Krkotic

Eliminare: Kamara (D), 89

15 februarie. Turcia, Belek. Terenul complexului sportiv al hotelului «Adora Golf Resort»

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 8-4, şuturi spre poartă - 2-3, cornere - 7-0, offside-uri - 7-3, faulturi - 13-17.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑