Născut la Târgu Mureș, Astafei a atras suspiciunile steliștilor cu două execuții inexplicabile: "M-a dezamăgit"



 

**VIDEO** Născut la Târgu Mureș, Astafei a atras suspiciunile steliștilor cu două execuții inexplicabile:

VIDEO ASA Târgu Mureș - Petrolul 1-0. Victoraș Astafei (27 de ani), fotbalist născut la Târgu Mureș, dar legitimat la Petrolul, a ratat două ocazii foarte bune la scorul de 0-0 în partida cu ASA, motiv pentru președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, să-și manifeste dezamăgirea față de prestația fotbalistului. "Merită toate felicitările cei de la Petrolul pentru modul în care și-au apărat șansele, mai puțin un jucător. Dar asta e", a declarat Duckadam la Digi Sport.

Cu toate acestea, antrenorul prahovenilor, Valentin Sinescu, i-a luat apărarea jucătorului său, despre care a spus că "are o conduită ireproșabilă la antrenaente și în timpul meciurilor".

Mai întâi, în minutul 78, Petrolul a scăpat pe contraatac cu trei jucători, dar Astafei a ales soluția unui șut modest, care s-a dus mult alături. Apoi, în minutul 83, același Astafei a interceptat un balon, a ajuns într-o poziție favorabilă în care-l putea dribla pe Stăncioiu, dar a șutat puternic, mult peste poartă, spre dezamăgirea băncii sale tehnice.

După acest meci, ASA a acumulat 68 de puncte, cu două etape înainte de final, în timp ce Steaua are 67. 27 de meciuri a jucat Astafei în acest sezon la Petrolul, reușind cinci goluri. El a venit la Petrolul în 2013, de la Oțelul, iar la Târgu Mureș a jucat între 2008 și 2012. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑