Şoc în fotbalul românesc! FC Vaslui se desfiinţează din cauza datoriilor imense



 

Un nou şoc în fotbalul românesc! Fosta echipă a moldoveanului Denis Zmeu, FC Vaslui se desfiinţează. Presa din România scrie că clubul de fotbal va dispărea din cauza problemelor financiare din ultima perioadă. 

Conform presei din România, FC Vaslui va dispărea în timpul apropiat din cauza datoriilor imense. Ziariştii de peste Prut au scris că niciunul dintre conducători nu se mai ocupă de club, iar jucătorii au fost rugaţi să-şi caute altă echipă.

Formaţia din Vaslui a fost retrogradată pe criterii financiare, deşi a terminat campionatul pe locul 5 în sezonul trecut. Echipa din Vaslui a fost printre protagonistele Ligii 1 în ultimii ani. Trei sezoane la rând, 2009-2010, 2010-2011 şi 2011-2012 echipa a fost pe podium, iar în ultimul dintre ele s-a luptat până în ultima etapă cu CFR Cluj pentru titlu.

Vaslui nu are în palmares niciun trofeu, însă a jucat în finala Cupei României în 2010. În sezonul 2011-2012 a evoluat în grupele Ligii Europei, unde a acumulat şase puncte, după o victorie în faţa formaţiei Sporting Lisabona, o remiză cu FC Zurich şi două cu Lazio Roma.

La FC Vaslui au jucat în ultimul deceniu şi doi fotbalişti moldoveni, Viorel Frunză şi Denis Zmeu. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑