Dan Nistor a cerut eliminare pentru Mățel: "Nicoară e la spital și Tudor a spus că e fault de joc"



017 августа 2013

 

></p><p>Mijlocașul Dan Nistor a dat o pasă de gol la ultimul meci jucat în tricoul vicecampioanei Pandurii Târgu Jiu, dar nu a fost de ajuns pentru a evita înfrângerea cu 1-3 suferită în fața Astrei Giurgiu (<a href=VIDEO AICI).

Fotbalistul va pleca în Franța, pentru a efectua vizita medicală în vederea transferului la Evian Thon Gaillard, ocupanta locului al 16-lea în sezonul trecut de Ligue 1. Nistor a acuzat lipsa de luciditate pe care el și colegii săi au avut-o la finalizare, spunând că gorjenii puteau să aibă chiar 4-0 la pauză.

Mijlocașul gorjenilor consideră că Mățel ar fi trebuit să fie eliminat pentru intervenția care l-a scos din joc pe Nicoară, pe finalul primei reprize (VIDEO AICI). În schimb, afirmă că arbitrul Alexandru Tudor a spus că a fost doar un fault de joc.

"Trebuia să fie 3 sau 4 zero la pauză, ca să nu mai zic de acel cartonaș roșu care ar fi trebuit dat la lovitura primită de Nicoară. Domnul Alexandru Tudor a spus că e fault de joc. Băiatul e la spital și cică a fost fault de joc! Asta este, a fost egal la pauză, iar în repriza a doua au fost mai buni și au câștigat.", a declarat Dan Nistor, la finalul meciului Pandurii - Astra 1-3.

"Probabil o să plec în Franța pentru vizita medicală. Îmi pare rău că plec de la Târgu Jiu, dar asta este viața. Le doresc multă baftă.", a mai spus mijlocașul.

Evian a pierdut cu 2-0 în a doua etapă din campionatul Franței, dar mijlocașul speră ca noua sa echipă să se redreseze în scurt timp: "Poate nu o să mai prind șansa asta, vreau să profit de ea la maxim. Sper că pe viitor totul va fi bine".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑