Veris - Academia, scor 6:0



017 августа 2013
FOTO: vestic.ro

Ploaie de goluri la Vadul lui Vodă. Veris s-a dezlănţuit cu lanterna roşie a campionatului, Academia, şi a învins cu 6-0. Această a fost cea mai categorică victorie pentru elevii lui Dănuţ Oprea care au devenit lideri în Divizia Naţională pentru cel puţin o zi.

Elevii lui Dănut Oprea au deschis scorul în minutul 41, prin Sergiu Cojocari, care a marcat cu o lovitură de cap. În a doua repriză, Veris s-a dezlănţuit şi a marcat cinci goluri, prin jucători intraţi pe teren după pauză. Antoniuc a înscris pentru 2-0 în minutul 50, după care Nicolae Milinceanu şi Anatolie Doroş au reuşit câte o dublă în ultimele 25 de minute de joc.

"Toţi erau prea pretenţioşi faţă de mine şi eu am vrut să demonstrez că pot să joc fotbal şi să marchez goluri. Lumea trebuie să înţeleagă că într-o nouă echipă trebuie să te încadrezi pas cu pas", a declarat atacantul Veris Anatolie Doroş.

"Aşa am şi gândit jocul. Şi Milinceanu şi Antoniuc şi Doroş au venit după meciuri de la naţională. Aşa am stabilit cu băieţii. Dar şi cei din prima repriză au jucat foarte bine", a menţionat Oprea.

Academia a rămas singura echipă din campionat care nu a obţinut niciun punct în acest sezon.

"Nu s-a întâmplat nimic extraordinar. Am pierdut meciul, echipa a jucat foarte slab, toată echipa", a precizat antrenor secundde la Academia, Valeriu Catana.

După acest succes, Veris a devenit lider în Divizia Naţională, cel puţin până duminică seara, în timp ce Academia se află pe ultimul loc în clasament.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑