Roger Federer - David Ferrer , finala turneului de la Cincinnati! Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2



017 августа 2014

**Roger Federer - David Ferrer**, finala turneului de la Cincinnati! Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Roger Federer nu a avut emoţii în faţa lui Milos Raonic şi s-a calificat în cea de-a şasea sa finală de la Cincinnati.

Elveţianul, cap de serie numărul 2, a luat un avans considerabil încă din start, când conducea cu 3-0. Raonic şi-a câştigat doar de două ori serviciul, iar fostul lider mondial şi-a adjudecat primul set cu 6-2.

Actul secund a avut un scenariu asemănător. De această dată, canadianul de pe locul 7 ATP şi-a pierdut o singură dată serviciul, iar Federer merge în finala pe care o va juca împotriva lui David Ferrer.

Aflat pentru a 15-a oară în penultimul act al unui Masters 1000, Ferrer a controlat disputa cu Julien Benneteau.

Adversarul, număr 41 ATP, venea după o victorie răsunătoare cu Stansilas Wawrinka, dar a rezistat până la 3-3 în primul set cu Ferrer. Spaniolul a luat trei game-uri la rând şi s-a impus în primul act.

Favorit numărul 6, Ferrer a câştigat şi mai uşor setul secund, 6-2, iar acum este la un pas de trofeul turneului dotat cu premiii totale de aproape trei milioane de euro.

Roger Federer şi David Ferrer se vor lupta pentru trofeul de la Cincinnati în această seară, de la ora 23:00, în direct la Digi Sport 2. Elveţianul porneşte cu prima şansă împotriva spaniolului clasat pe locul şase în lume. Până acum, Federer a câştigat toate cele 15 dispute contra lui Ferrer.

Cei doi s-au întâlnit ultima oară în urmă cu o săptămână, în sferturile turneului de la Toronto, acolo unde fostul lider mondial s-a impus în trei seturi. În 2014, Federer a câştigat două turnee, la Halle şi Dubai, şi a pierdut alte cinci finale.

De partea cealaltă, Ferrer s-a impus pe zgura de la Buenos Aires şi a cedat în ultimul act la Hamburg.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑