Hamza, după al doilea gol în două meciuri la Ludogorets: ”Poate voi juca, totuși, cândva la Steaua”



017 августа 2014

**VIDEO** Hamza, după al doilea gol în două meciuri la Ludogorets: ”Poate voi juca, totuși, cândva la Steaua”

Younes Hamza a marcat al doilea său gol pentru Ludogorets, în al doilea meci consecutiv la echipa bulgară, aseară, în derby-ul cu CSKA Sofia, câștigat de adversara Stelei din play-off-ul UCL cu 2-0.

Tunisianul a înscris pentru 2-0, în minutul 51, iar la finalul partidei, a declarat că abia așteaptă meciul de marți, cu Steaua. ”Mă bucur că am început atât de bine la Ludogorets. Am marcat de două ori deja și abia aștept meciul cu Steaua. Ludogorets e o echipă foarte bună, cu mulți jucători fantastici. Sunt fericit că sunt aici. Sunt la o echipă mare. Am ales Ludogorets pentru că a fost cea mai bună opțiune pentru mine. Poate voi juca, totuși, cândva și la Steaua. Acum am făcut alegerea și nu regret.

Nu vă fie frică de Steaua, chiar dacă are jucători buni și o echipă puternică. Trebuie să încercăm să înscriem mai multe goluri, pentru a ne califica în grupele UEFA Champions League. Sper să joc titular la București. Am urmărit meciurile Stelei cu Aktobe și am văzut că au jucat foarte bine. Am prieteni buni la Steaua. Cu unii am jucat și încă păstrăm legătura, dar nu am vorbit despre aceste meciuri”, a declarat atacantul tunisian de 28 de ani al lui Ludogorets.

Vezi mai jos golurile meciului Ludogorets-CSKA 2-0:

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑